Header

Underworld: Blood Wars, lider de box office in Romania

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Saptamana trecuta, publicul cinefil din Romania a preferat genul horror! Iata ce incasari a avut Underworld: Blood Wars.

Lansat pe marile ecrane saptamana trecuta, noul blockbuster “Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Razboaie sangeroase” a atras in salile de cinema, in week-end-ul de lansare (2-4 decembrie 2016), 45.184 spectatori si incasari totale de 908.558 RON, devenind astfel lider national de box office.

Productia este cel de-al cincilea film din celebra serie Underworld, apreciata de iubitorii genului horror de actiune din lumea intreaga pentru povestea inedita a razboaielor seculare dintre vampiri si lycani.
“Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Razboaie sangeroase”  pastreaza atmosfera specifica din filmul original, dar duce epopeea in zone inca neexplorate, imbogatind mitologia Underworld cu noi elemente. Astfel, cinefilii au de descoperit noi taramuri, simboluri si personaje, care testeaza din plin puterile eroinei-vampir Selene (Kate Beckinsale), cea renegata de toate factiunile. Dupa 1000 de ani de lupte, Selene mai are inca un cuvant de spus in istoria vampirilor si a lycanilor si porneste in cea mai primejdioasa, dar si cea mai emotionanta calatorie a sa de pana acum, care o duce pana la pragul dintre viata si moarte si inapoi. Miza este insa mai importanta ca oricand: viata fiicei ei.

Protagonista Kate Beckinsale a interpretat-o pe Selene in patru dintre cele cinci filme ale francizei, rolul devenind emblematic pentru cariera actritei britanice si consolidandu-i celebritatea pe plan mondial.

[embedded content]

Din distributie fac parte si actorii Theo James, Charles Dance, Tobias Menzies, Lara Pulver s.a. Scenariul filmului este scris de Cory Goodman, dupa o poveste creata de Kyle Ward si Cory Goodman, iar regia ii apartine Annei Foerster, care a contribuit si la realizarea productiilor The Day After Tomorrow, Outlander, Independence Day.

“Underworld: Blood Wars” / “Lumea de dincolo: Razboaie sangeroase” le rezerva cinefililor un regal de efecte vizuale si cascadorii ingenioase, un spectacol 3D total.

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...