Header

Vezi doua noi videoclipuri LP – Other People si Tightrope

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dupa hit-ul Lost On You, LP, artista care a cucerit lumea prin stilul ei original, lanseaza videoclipurile Other People si Tightrope, piese ce se regasesc pe cel mai recent album.

 

Pentru cele doua clipuri, LP a colaborat cu regizorul Chuck David Willis, cel care a realizat si videoclipul “Lost On You”. Cu un decor burlesque, “Other people” pune in scena o poveste de dragoste care este pe punctul de a se destrama, in timp ce “Tightrope” descrie legatura puternica si sentimentele reciproce pe care doi oameni le pot avea.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Single-ul de succes „Lost On You” a ocupat prima pozitie in topul iTunes din aproape 20 de teritorii si s-a pozitionat pe locul 4 in topul Shazam la nivel mondial. In Romania, „Lost On You” a ocupat prima pozitie in Shazam, iar in topul radio si TV se afla de peste 21 saptamani pe primele locuri.

Adepta a stilului indie rock, pop si alternative rock, LP a fost descoperita de catre David Loewry, solistul trupei Cracker, cel care a si produs albumul de debut “Heart – Shaped Scar”. De asemenea, LP a compus texte pentru artisti precum Christina Aguilera, Rihanna si Cher. Produs de catre Mike Del Rio şi PJ Bianco, albumul contine 10 piese, compuse de catre LP si Nate Company. In septembrie 2016, artista a cantat in premiera la Bucuresti, in cadrul evenimentului Full Moon Live, la Arenele Romane.

Va plac noile ei videoclipuri?

 

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...