Header

Vezi doua videoclipuri noi de la PSY

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

La cinci ani dupa ce a isterizat planeta cu Gangnam Style, PSY a revenit in charts datorita noilor sale single-uri. Chiar daca nu a mai ajuns un star viral, PSY nu a stat degeaba si a lansat un nou album si doua videoclipuri la fel de colorate si pline de coregrafii – New Face si I Luv It.

PSY a lansat un nou album, 4×2=8, pe 10 mai, moment in care au intrat in vizorul Billboard si al fanilor, fiind in topul Apple la momentul aparitiei. Pentru I Luv It, PSY l-a adus si pe Pikotaro, cel pe care il stiti din viralul Pen Pineapple Apple Pen, si avem parte din nou de doua clipuri pline de buna-dispozitie, coregrafii si sincroane cu o multime de dansatoare.

 

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul. Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

PSY a devenit o senzatie internationala si un star viral odata cu Gangnam Style, videoclipul care l-a propulsat pe buzele tuturor si care l-a transformat intr-un meme ambulant. Toata lumea a preluat dansul, piesa si miscarile din videoclipul care a rupt Youtube-ul in doua la momentul acela. Chiar daca nu a mai avut acelasi impact, PSY a venit apoi cu piese ca Hangover, un featuring cu Snoop Dogg si Daddy.

Ce ziceti de noile clipuri PSY? Iar ajunge pe buzele tuturor?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...