Header

Yoel Lewis – Tuviana (piesa noua)

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Dupa ce anul trecut ne-au incantat si adus zambetele pe buze cu „Goldengate” si „Caesarea”, cei doi israelieni din spatele proiectului Yoel Lewis revin acum cu „Tuviana”.

Unul dintre cele mai fresh nume de la Armada Music este Yoel Lewis, un duo progressive trance format din Gal Abutbul si Yoel Allouche, doi producatori trance ce provin din Israel. Daca primul release al acestora din 2017 a fost un remix pentru „Still Holding On” (Conjure One feat. Aruna), primul single este intitulat „Tuviana”, acesta venind in continuarea seriei incepute anul trecut. Un follow-up destul de asemanator ca asezare si sound, dar diferit din perspectiva melodiei propuse.

Single nou trance: Yoel Lewis – Tuviana

Intra pe Urban.ro pentru a vedea clipul.

Se pare ca cei doi israelieni si-au gasit soundul, iar provocarea cea mare in urmtoarea perioada este felul in care il vor ingloba in piesele lor fara a-si plictisi baza de fani (printre care ne numaram si noi). 

Extrasa si ea de pe compilatia ASOT 2017 a lui Armin van Buuren, „Tuviana” a aparut astazi ca single la Armada Music dupa aproape 3 luni de asteptare. Atat a trecut de cand duoul Yoel Lewis a urcat pe scena „Road To 1000” din cadrul ASOT 800 Festival.

Memorabila sau nu?

loading...
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

You may also like ...